آسمان  aseman

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 
  • مگر ما از جامعه عصر پیامبر و امیر المؤمنین محکم تریم؟انسان باید خود را با آن وضعیت مقایسه کند و بفهمد چه چیزی برای او لازم است: امام خامنه ای

شب قدر

17 مرداد 1391 توسط آسمان

قدر این شب ها را بدانیم.

 نظر دهید »

لجاجت مانع هدایت

31 خرداد 1391 توسط آسمان

اگر به آنان رحم کنیم و گرفتاری ها و مشکلات شان را برطرف سازیم، در طغیان شان لجاجت می ورزند و سرگردان می مانند. (1)

در مسیر هدایت انسان، موانع بسیاری وجود دارد. یکی از این موانع، نفس انسان است. نفس سرکشی که منافع موهومی مانند ریاست، قدرت، ثروت و… را جلوه گر می نماید تا انسان با وجود این که می داند چه رفتاری صحیح است، روش دیگری پیشه سازد. لجاجت، نمودی از این خوی انسانی است که باعث بازماندن شخص از عمل به دانسته هاست. هنگامی که یک دانشمند به حقیقتی دست می یابد، فرمان عقل آن است که به این حقیقت بها دهد؛ اما اگر نگاه او به منافع اش باشد، نه تنها خود به آن عمل نخواهد کرد، بلکه موجب دورشدن پیروان خویش از آن حقیقت خواهد گردید. این گونه است که دراستمراری تاریخی، حق مظلوم، فروگذارشده باقی می ماند و باطل بایاری اهل دانش، حاکم می گردد.

در تاریخ اسلام نیز متاسفانه، این مسئله فراوان دیده می شود. حقایق دینی به دلیل لجاجت، مورد نفی اهل دانش قرار گرفته و اکنون می توان راه به خطا پیمودن پیروان آنان را به وضوح ملاحظه کرد. همراه با شما مواردی از این موضوع اسف بار را مرور می کنیم.

• یکی از مستحبات در اسلام، انگشتر به دست راست کردن است. حال نظر برخی از علمای اهل سنت را بنگرید:

آلوسی، صاحب تفسیر روح البیان می نویسد: انگشتر به دست راست نمودن، صحیح است، اما چون این کار مخصوص اهل بدعت و ظلمت شده است ( = شیعیان )، سنت این گونه خواهد بود که انگشتر در دست چپ قرار داده شود. (2)

عبدالجلیل فرغانی می نویسد: همانا مشروع آن است که انگشتر در دست راست باشد، اما چون رافضیان ( = شیعیان ) این کار را انجام می دهند، ما انگشتر را در دست چپ قرار می دهیم. (3)

• پس از دفن میت، لازم است که روی قبر مسطح باشد، نه مانند کوهان شتر. اکنون نظر بعضی از دانشمندان اهل سنت را ملاحظه فرمائید:



غزالی می گوید: مشروع این است که قبر مسطح باشد، اما چون این کار مخصوص رافضیان ( = شیعیان ) گردیده است، ما تسنیم ( = روی قبر را به مانند پشت شتر یا پشت ماهی قرار دادن ) را انجام می دهیم. (4)

ابوحنیفه و احمد حنبل قائل هستند: تسنیم برتر می باشد چون مسطح کردن روی قبر، نشانه ای برای شیعیان است. (5)

• شیعیان هنگام صلوات فرستادن بر پیامبر اکرم علیه وآله السلام، این طور می گویند: اللهم صل علی محمد و آل محمد. حال نظر یکی از بزرگ ترین مفسران اهل سنت را ملاحظه کنید:

زمخشری می نویسد: بنابر آیه ی « هو الذی یصلّی علیکم و ملائکته… » (6)، درود و صلوات بر آحاد مسلمانان، جایز است، اما چون روافض ( = شیعیان ) این کار را برای ائمه ی خود انجام می دهند، ما از آن منع می کنیم. (7)



با تاسف فراوان باید گفت، از این گونه موارد، بسیار یافت می شود. عالمان که باید هدایت گر مردمان باشند، صرفا به دلیل این که کاری، نشانه ی شیعیان است، از انجام آن ممانعت به عمل می آورند، گرچه به صراحت اعتراف می کنند که کار صحیح، همان کار شیعیان است. آیا شیعیان به سنت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم عمل می کنند، یا کسانی که خود را پیرو سنت می دانند و این گونه دربرابر سنت موضع می گیرند؟ آیا بر این رفتار، نامی غیر از لجاجت می توان نهاد؟ در این میان رفتار ما چگونه است، آیا با وجود شناختن حق، لجاجت می نماییم؟ آیا تعصب ما را وادار به موضع گیری های نادرست و حق کشی نکرده است؟ منطق مند کردن رفتار اجتماع، آیا با کنارنهادن تعصب و لجاجت، میسرتر نخواهد بود؟

پی نوشت ها:

1- سوره مومنون، آیه75

2- تفسیر روح البیان، آلوسی، جلد4، صفحه142

3- این عالم، صاحب کتاب «الهدایة» است. برخی از منابع اهل سنت که این مطلب را نقل کرده اند:

الف- الصراط المستقیم، بیاضی، جلد3، صفحه206

ب- شرح المواهب، زرقانی، جلد5، صفحه13

ج- منهاج السنة، ابن تیمیة، جلد2، صفحه143

4- برخی از منابع اهل سنت که ناقل این مطلب هستند:

الف- الوجیز، جلد1، صفحه78

ب- رحمة الامة، در حاشیه ی کتاب المیزان شعرانی، جلد1، صفحه102

5- رحمة الامة فی اختلاف الائمة، صفحه155

6- سوره احزاب، آیه43

7- تفسیر کشاف، زمخشری، جلد3، صفحه558، در تفسیر آیه ی 56 سوره احزاب؛ و فتح الباری فی شرح البخاری، جلد11، صفحه142

منبع: www.sonnat.net

 نظر دهید »

دو دشن

01 خرداد 1391 توسط آسمان

حضرت آيت‌الله خامنه‌ای:

 امروز با دو دشمن، يكی استكبارِ خبيث و ديگر نفسِ درون مواجه هستيم

كه اگر كسی بتواند با رعايت تقوا گام بردارد و تصميم بگيرد،

زمينه‌ی تعالی معنوی و پيشرفت مادی فراهم می‌شود.

http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=19866

 1 نظر

اخلاق اسلامی در انتخابات

11 اسفند 1390 توسط آسمان

امام خمینی(قدس سره الشریف):

دولت اسلامی است

جمهوری اسلامی است

و مجلس مجلس اسلامی است

و باید اخلاق همه در انتخابات هم

اخلاق اسلامی باشد.

صحیفه نور/ج11/ص 284

 1 نظر

یا علی

21 آبان 1390 توسط آسمان

                                                                 

 1 نظر

به بهانه دفاع مقدس

09 مهر 1390 توسط آسمان

خوشا روزی که گرم جنگ بودیم        میان رنگ ها بی رنگ بودیم

دل هرکس شهادت راطلب داشت        حدیث عشق ومستی رابه لب داشت

خوشا تنهایی شب های سنگر                که دل بود و تمنا بود و دلبر

                   هفته دفاع مقدس گرامی باد

زنده نگه داشتن یادشهداکمترازشهادت نیست(امام خامنه ای حفظه الله)

 نظر دهید »

رد پای مادری در بهشت(ادامه)

24 شهریور 1390 توسط آسمان

                                      

اما خیلی زود خود را جمع و جور کرد، خب نباشه من از اول هم چشم امیدم به خدا بوده مگر میشود خدا اینقدر بی رحم باشد من 10 سال است لحظه ای از درگاه او رویگردان نبوده ام و همواره دست نیازم فقط و فقط به سوی او و چشم امیدم تنها به سمت او بوده است، مطمئنم خدا به بچه های من نظر میکند.

دلخوشی ام در زندگی فقط این بچه ها هستند


بغض هنوز هم گلویش را می فشارد. «دلخوشی من تو این زندگی فقط این بچه ها هستن. من عاشق بچه ها هستم. لحظه ای بدون اونها نمی تونم سر کنم. تو این سالها هرگز به خودم به تنم و به خستگی هام فکر نکردم، فکر من هر لحظه راحتی و بهبود بچه ها بوده و از این بعد هم چشم امیدم به خداست حتی اگر صد سال طول بکشه».

پرسیدم: بزرگترین آروزتون چیه؟ گفت: «آرزو دارم فقط یک روز حتی یک روز دیگر هم که شده بچه ها را سالم ببینم».

البته در کنار این آرزوی بزرگ نیازهای کوچک و بزرگی است که آنها نیز در سایه کمبودها، رنگ آرزو به خود گرفته است.

می ترسد نکند پای فرزندانش به مشهد نرسد و او همیشه در این حسرت بماند که می توانست شفای فرزندانش را از ضامن آهو بگیرد

مادر اما در کنار همه آرزوهایی که با توکل و امید چشم به راه برآورده شدن آنهاست، دوست دارد فرزندانش را حتی برای یک روز هم که شده به مشهد مقدس و به پابوس علی بن موسی الرضا (ع) ببرد.

حس غریب او در آنجا خفته است، احساس می کند شفای فرزندانش را از امام غریب خواهد گرفت.

اما سفر و هزینه های آن با وجود این بیماری برای مادر هنگفت است اما امیدوار است که روزی از همین روزها خود آقا بطلبد و کسی واسطه خیر برای تدارک این سفر شود.

                     

او نیازهای کوچک و بزرگ زیاد دارد اما شرایط سبب شده فعلا این نیازها رنگ آرزو به خود بگیرند.

آرزو دارد برای دریافت مبلغ داروها از کمیته امداد تن رنجورش را در پله ها، اسیر کاغذبازیها نکند و مجبور نباشد برای دریافت 15 هزار تومان پنج هزار تومان هزینه کند.

آرزو دارد فرزندانش از تخت و تشک راحت استفاده کنند تا زخم بستر آنها بیش از این دل ریشش را خون نکند.

آرزو دارد مسئولان غمخوارش باشند و به یاریش بشتابند هرچند که او به شدت معتقد است هرچه بخواهد با نماز شبی و آه دلی از خدا می گیرد.

گرچه عزت نفس او و ایثارگریهای زینب وارانه اش هرگز به او اجازه نداده دست طلب به سوی کسی دراز کند، اما در جامعه ای که پسوند اسلامی دارد و مسلمین باید غمخوار یکدیگر باشند، بی توجهی به چنین مواردی به ویژه از سوی مسئولان امر از جمله بهزیستی، خیانتی بزرگ است.                       

و این جمله را به خود می گویم و به تو که هریک به نحوی مسئولیت داریم در مقابل این همه ایثار و آرزو……، «پیش از آنکه با خبر شوی، لحظه عزیمت تو ناگزیر می شود آه ای دریغ و حسرت همیشگی، ناگهان چقدر
زود دیر می شود».
                   
                  
                  
                   
                  
                 
                  
                   

v>
 نظر دهید »

رد پای مادری در بهشت

22 شهریور 1390 توسط آسمان

وقتی شنیدم خانم منتظری، زنی تنها اما استوار، شیرزنانه سه فرزند بیمار خود را زیر پر و بالش گرفته و بدون کمترین خستگی شبانه روز خود را وقف آنها کرده به شدت مشتاق دیدن او و تهیه گزارشی از وضعیت زندگی اش شدم.

یکی از  شبهای ماه  رمضان  به همراه  عکاس  خبرگزاری  راهی منزلش  شدیم. درب  خانه  که گشوده شد، یک دنیا  مهربانی و  صفا به  استقبالمان آمد، گویی  خوشبخت ترین انسان  دنیا را پیش روی خود داری.

وارد خانه شدیم، خانه ای قدیمی اما با صفا، مرتب و آراسته. گرچه همه چیز ساده و همچون قلب مادرانه اش بی آلایش بود اما نظم و پاکیزگی در همه جای خانه حاکم بود.

خیلی زود با تخت اول فرزند دلبندش مواجه شدیم. فهیمه. دختر زیبایی که هنوز هم با وجود تحمل پنج سال بیماری، چشمان زیبایش دلربایی می کند اما دستانش خشک شده و پاهایش به سختی خم و راست می شود.
فهیمه، دختر جوانی که دانشجوی ممتاز رشته کامپیوتر بود اما از پنج سال پیش تخت آهنی دانشگاه او شد
 
فهیمه دانشجوی رشته کامپیوتر بود که به تدریج علائم بیماری «دیستونیا پارکینسونی» در او بروز کرد و او را که همراه همیشگی مادر بود در نگهداری دو برادر بیمار که پنج سال پیش از او به این بیماری مبتلا شده بودند، سخت زمینگیر کرد.

سلام کردم، فقط نگاهم کرد، انگار نمی شنید، مادرش می گفت می شنود اما از انجام هرگونه عکس العملی حتی پلک زدن عاجز است.

عکاس خبرگزاری، خیلی زود با فهیمه ارتباط برقرار کرد. فهیمه می خندد و انگار شوخی های مکرر او را درک می کند و مادرش ذوق زده از اینکه پس از مدتها از خود عکس العمل نشان داده است.

به اتاق پسرها رفتیم. مهدی و سعید. دو برادری که در دوران سلامت یار و یاور و غمخوار یکدیگر بودند. وقتی سعید که دانش آموز مقطع پیش دانشگاهی در رشته ریاضی فیزیک بود و با معدل 20 ترم اول را پشت سر گذاشت، نشانه های بیماری در اسفند 80 به سراغش آمد، برادر بزرگتر، مهدی، او که در رشته شیمی تحصیل می کرد تاب بیماری برادر نیاورد و به فاصله چهار ماه بعد در تیرماه سال 81 همدرد برادر شد. اما مشکل او اندکی حادتر بود زیرا بدنش ضعیف تر از سعید، برادر کوچکتر بود.
این دو برادر نیز که زیبایی خیره کننده چشمهایشان اجازه نمی داد نگاه از آنها برگیریم، بی هیچ عکس العمل و حتی واکنش کوچکی بدرقه مان کردند و بر اندوه جان کاهمان افزودند.

این اندوه وقتی به اوج رسید که مادر از غمخواری فرزندانش و همراهی آنها هنگامی که مادر در نیمه راه زندگی تنها ماند و از نبوغ بی نظیر آنها در درس و تحصیل و دینداری آنها گفت، شدت گرفت.

وقت آن بود که پای صحبتهای مادر بنشینیم مادری که 10 سال است با تحمل این همه رنج و سختی چشم امید به لطف پروردگار دارد و حتی لحظه ای، حتی لحظه ای از لطف پروردگار نا امید نشده است.

خیلی زود ازدواج کرد و خیلی زودتر تنها شد و در ادامه مسیر زندگی، بدون همراه شش فرزندش را که همگی تحصیلات دانشگاهی دارند را به ثمر رساند.
سعید برادر کوچکتر که نخستین فرد مبتلا به بیماری بود و 10 سال است بی تحرک و بدون هیچ واکنشی در تخت غنوده است
 
معتقد است جرقه های بیماری فرزندانش از اندوه نبود پدر آغاز شد و چهره شوم این بیماری نادر برای نخستین بار در جهان در خانه کوچک و محقر آنها رخ نمود.

علائم بیماری در سعید برای نخستین بار به صورت دو بینی، عدم تعادل در حرکات و … آغاز شد و به از دست دادن قدرت تکلم، از دست رفتن کامل اشتها، بی حرکت شدن اندام بدن، از دست دادن قدرت کنترل ادرار و مدفوع و …. آغاز شد.

این بیماری توسط پزشکان متخصص «دیستونیا پارکینسونی» تشخیص داده شد و پزشکان اعلام کردند که سعید نخستین فردی است که در دنیا به این بیماری مبتلا شده است.

خیلی زود این بیماری در مهدی نیز بروز پیدا کرد. زهرا دیگر دخترش نیز علائم اولیه این بیماری را داشت و حتی عکس از مغز وی نیز گرفته و این بیماری تایید شد اما در اثر حکایت جالب و محیری پس از چند ماه مشخص شد هیچگونه علائمی از بیماری در زهرا وجود ندارد و حتی پزشکان معتقد بودند که
MRI اولیه اصلا متعلق به زهرا نبوده است.

اینگونه شد که مادر معتقد است زهرا نظر کرده است و پس از آنکه فهمیه نیز که کمک کار اصلی مادر در نگهداری از برادران بود نیز به بستر بیماری افتاد، زهرا نیز همچون مادر، وجودش را وقف خواهر و برادرانش کرد.

خانم منتظری از آنجا که نگران فرزندان دیگرش بود، آزمایشات کامل از آنها انجام داد و حتی نمونه های خون آنها به کشورهای مختلف ارسال شد تا آزمایشات گوناگون برای حصول اطمینان انجام شود که خوشبختانه زهرا و خواهر و برادر دیگرش کاملا سالم تشخیص داده شدند.

 مهدی برادر بزرگتر که مهندس شیمی است و چهار ماه پس از سعید به این بیماری مبتلا شد

61879077656066" style="font-size: 10pt;" lang="FA">
نگهداری از سعید و مهدی و فهمیه کار ساده ای نیست، توان جسمی و روحی بالایی نیاز دارد که این توان 10 سال است هر روز در خانم منتظری به واسطه توکل و امیدی که به بهبودی فرزندانش دارد، افزایش پیدا می کند.

غذایی که کاملا باید میکس شود و با سرنگ به بچه ها خورانده شود، مداوا و پانسمان زخمهای بستر، پوشک کردن بچه هایی که حالا دست و پایی کاملا خشک و غیرقابل انعطاف دارند، نظافت و حمام کردن آنها، خرید روزانه مایحتاج بچه ها و همه و همه کارهایی است که خانم منتظری اغلب تنها یا با کمک دختر کوچکش زهرا انجام می دهد.

این فعالیتها حتی در ماه رمضان که مادر روزه دار بوده است لحظه ای متوقف نشده است.

هر چسب زخم بستر 20 هزار تومان خریداری می شود

در کنار همه این مشکلات، مادر با مشکلات بسیار مالی دست و پنجه نرم می کند. هزینه های اجاره خانه، هزینه های درمان و دارو، باند و پانسمان و پوشک، غذاهای خاص، تجهیزات پزشکی و … زندگی این شیرزن را فلج کرده اما خود می گوید من فقط چشم امید به خدای متعال دارم.

می گوید چسب هایی که برای زخم بستر استفاده می کند، هر کدام 20 هزار تومان هزینه دارد، فقط یک قرص از داروهای بچه ها با بیمه 100 هزار تومان است که این رقم تا دو سال پیش نیز به صورت آزاد پرداخت می شد.
an>

p>
 
خانم منتظری ادامه داد: استانداری سه سال پیش هزینه های این سه بیمار را در ماه یک میلیون و 200 هزار تومان اعلام کرد اما هزینه های دارو و درمان آنها بسیار زیاد است.

وی می گوید: از نگهداری از بچه ها خسته نشده ام از اینکه برای هر دارو باید فاکتور تهیه کنم و به کمیته امداد و بهزیستی ببرم و کلی برای آژانس و رفت و آمد هزینه کنم، خسته شدم.

بروکراسی های اداری اینجا نیز حتی در شرایط خاص دست از سر مردم بر نمی دارد و مادری با این روح و ذهن خسته را مشغول می کند.

عزت نفس در این بانوی ایثارگر به قدری بالاست که تاکنون دست نیاز به سوی هیچ موسسه ای دراز نکرده اما برخی دستگاه ها با همراهی و تاکید استاندار از وی حمایت کرده اند.

وی با بیان اینکه بچه ها حداقل ماهانه 1.5 میلیون تومان هزینه دارند و حدود 500 هزار تومان در ماه نیز صرف هزینه های جاری مثل اجاره خانه، قبوض آب و گاز و برق و تلفن می شود، افزود: ماهانه 100 هزار تومان از استانداری، 100 هزار تومان از کمیته امداد و 96 هزار تومان از سوی بهزیستی و ماهانه 380 هزار تومان حقوق بابت شغل خود در بیمارستان دریافت می کنم.

با این همه مشقت مالی و حمایتهایی که چه از سوی متولیان امر و چه از سوی سایر ارگانها صورت نمی گیرد، واکنش خانم منتظری نسبت به طرح این پیشنهاد که بچه ها را به بهزیستی بدهید عجیب است.

او به صراحت اعلام می کند که «مگر از جنازه من رد شوند، تا زنده هستم خودم از آنها نگهداری می کنم مگر اینکه بلایی بر سر من بیاید یا از دنیا بروم».

وقتی علت این همه علاقه و ایثار را از خانم منتظری جویا شدم گفت: هنگامی که در ادامه مسیر زندگی تنها شدم و سایه همسر از سرم پرگشود، سعید و مهدی بزرگترین حامیان من بودند.

هر دو در کنار تحصیل کار می کردند و تمام درآمد خود را صرف خانه می کردند، روزها چند بار سراغ من را از محل کارم می گرفتند تا از سلامت و صحتم مطمئن شوند، همیشه با دستان خالی بهترین جشنهای روز مادر و سالروز تولد را برایم گرفتند و من در کنار این بچه ها هرگز تنهایی را احساس نکردم حال چگونه از حمایت و مراقبت از آنها دست بکشم.

گفتم: خانم منتظری هیچوقت خسته و ناامید نشدی پاسخ گفت: خسته چرا گاهی اما در این 10 سال حتی یک لحظه هم ناامید نشده ام.

در حالی که اشک در چشمانش حلقه بسته بود و منتظر پلک زدنی بود تا بر گونه هایش بغلتد گفت: دکتر بچه ها گفته هیچ راه علاجی برای این بیماری نیست.
ادامه دارد…..

 


n>
 نظر دهید »

ولایت از منظر شهدا

08 شهریور 1390 توسط آسمان

شهيد سيد مرتضي آويني


عزيز ما، امام عشق! آنان که معناي ولايت را نمي دانند در کار ما سخت درمانده اند،اما شما خوب مي دانيد که سرچشمه اين تسليم و اطاعت و محبت کجاست، خودتان خوب مي دانيد که چقدر شما را دوست مي داريم و چقدر دلمان مي خواست آن روز که به ديدار شما آییم سر در بغل شما پنهان کنيم و بگرييم ، ما طلعت آن عنايت ازلي را در نگاه شما بازيافتيم.

 

 

 

 نظر دهید »

سخنان امام خامنه ای در مورد وداع رمضان

08 شهریور 1390 توسط آسمان

 مقام معظم رهبری  امام خامنه ای درباره وداع با ماه مبارک رمضان می فرماید: «امام سجاد علیه السلام در دعای وداع ماه رمضان، آنچنان از فراق این ماه می نالد که بارها و بارها بر ماه رمضان درود می فرستد: السلام علیک. اینجا سلام، به معنای بدرود و به معنای خداحافظی کردن با ماه رمضان عزیز و با این روزها و شب های نورانی است. خداحافظی با این قطعه بهشتی از زمان عمر ما و از طول دوران سال، یعنی ماه رمضان است. عزیزان من! این ذخیره تقوا را که در ماه رمضان به دست آوردیم… باید حفظ کنیم، این محصول بسیار ارزشمندی است.

 نظر دهید »

هدیه ی بندگی

05 شهریور 1390 توسط آسمان

 

 

عارف وارسته ملكى تبريزى درباره عيد فطر آورده است: عيد فطر روزى است كه خداوند آن را از ميان ديگر روزها بر گزيده است و ويژه هديه بخشيدن و جايزه دادن به بندگان خويش ساخته و آنان را اجازه داده است تا در اين روز نزد حضرت او گرد آيند و بر خوان كرم او بنشينند و ادب بندگى بجاى آرند، چشم اميد به درگاه او دوزند و از خطاهاى خويش پوزش خواهند، نيازهاى خويش به نزد او آرند و آرزوهاى خويش از او خواهند ونيز آنان را وعده و مژده داده است كه هر نيازى به او آرند، بر آوره و بيش از آنچه چشم دارند به آنان ببخشند و از مهربانى و بنده‏ نوازى، بخشايش و كارسازى در حق آنان روا دارد كه گمان نيز نمى‏برند.

روز اول ماه شوال را بدين سبب عيد فطر خوانده ‏اند كه در اين روز، امر امساك و صوم از خوردن و آشاميدن برداشته شده و رخصت داده شد كه مؤمنان در روز افطار كنند و روزه خود را بشكنند فطر و فطر و فطور به معناى خوردن و آشاميدن، ابتداى خوردن و آشاميدن است و نيز گفته شده است كه به معناى آغاز خوردن و آشاميدن است پس از مدتى از نخوردن و نياشاميدن. ابتداى خوردن و آشاميدن را افطار مى‏نامند و از اين رو است كه پس از اتمام روز و هنگامى كه مغرب شرعى در روزهاى ماه رمضان، شروع مى‏شود انسان افطار مى‏كند يعنى اجازه خوردن پس از امساك از خوردن به او داده مى‏شود.

   

 نظر دهید »

هم سنخ خدا

01 شهریور 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

مواظب باش با گرفتارشدن در بندهای گره خورده خیالات از آن رشته اصلی و قابل اعتمادی که بین تو و خداوند هست، محروم نشوی! در ماه رمضان با بندهای خیال وداع کن اما با رشته بین خود و خدا هرگز وداع نکن. این که در آیات مربوط به ماه رمضان خداوند به پیامبرش"صلوات الله علیه” می فرماید: چون بندگان من از تو درباره ی من سؤال می کنند، من تزدیک هستم(بقره/86).

انسانی که متوجه رشته بین خود و خدا شد، تمام وجودش می شود نگاه به حق، دیگر هیچ رشته دیگری را به رسمیت نمی شناسد. اگر کسی فهمید که بنده است، یعنی بند به خدا است، تمام نگاهش می شود نگاه به حق، چیزی جز حفظ این ارتباط برایش معنی ندارد. در ماه مبارک رمضان، لازم است ما هز چه بیشتر قلب و روح خود را آماده پذیرش انوار آن ماه بگردانیم. حضرت مولی الموحدین(علیه السلام) در نامه خود به امام حسن(علیه السلام) می فرمایند: محکم ترین و پایدارترین پیوند، پیوند تو با خدا است.

آن کس که خود را همه کاره زندگی خود می داند و خود را به ابزارهای دنیا، اعم از خانه و پول و مقام، متصل می کند، این آدم به پوسیده ترین وسیله بین خود و آن ابزارها متوسل شده است. با چیزهایی همراه و مصاحب شده است که برعکس نفس خودش که پایدار است، ناپایدارند. به گفته حافظ:

نخست موعظه پیر می فروش این است….. که از مصاحب ناجنس احتراز کنید.

مصاحب حقیقی خدا است و از آن جهت هم جنس شما است که شما جلوه ای از روح او هستید، همان روحی که عالی ترین مخلوق است و نمایش کامت انوار او. ناجنس یعنی آن چیزی که هم جنس شما نباشد و شما را به خدا متصل نگرداند. خدا است که مقصد و مقصود هر کس است و تذا غیر خدا، همه چیز، نسبت به قلب و روان ما، ناجنس است.

 4 نظر

عالی ترین علی عالَم

27 مرداد 1390 توسط آسمان

از نامردمی ها، اگر خودش کوه نبود، لاجرم کمرش تا به حال زیر کوه مصائب شکسته بود. این بار هم مثل همیشه عازم بیابان های حوالی نجف شد و گوشه ای روی خاک ها نشست و چشمان زیبایش را به دست اشک سپرد. باز هم آتشفشان کوه وجودش به فوران افتاده بود. مردی سوار بر شتر به او نزدیک شد. همراهش جنازه ای بود. مردِ سوار بی اختیار سلامش کرد و به احترام از شتر پیاده شد. انگار نه انگار بار غم تمام قلبش را می فشارد. به آرامی جواب داد و گفت: از کجا آمده ای؟ - از یمن آمده ام. –این جنازه ای که همراه داری کیست؟ چرا او را به این دیار آورده ای؟ - این جنازه پدرم است. او را از دیار خود به اینجا آورده ام تا در این مکان دفن کنم. – چرا در سرزمین خودتان دفن نکردی؟ -پدرم قبل از مرگ خود وصیت کرد او را در این سرزمین به خاک بسپاریم، از پدرم شنیدم که در این سرزمین مردی دفن خواهد شد که در روز قیامت جمعیت زیادی را شفاعت می کند و از عذاب جهنم نجات می دهد، آنها را اهل بهشت می گرداند و شفاعتش در پیشگاه خداوند پذیرفته می شود.

حرف مرد که تمام شد نگاه نافذش را به او دوخت و پرسید آیا آن مرد را می شناسی؟ -نه او را نمی شناسم اما مشتاقانه در طلب دیدار اویم. آرام به طرف مرد رفت و فرمود: به خداوندی خدا من همان شخص هستم. من علی هستم.

                                               

 1 نظر

شب قدر را قدر بدانیم

16 مرداد 1390 توسط آسمان

با نام خدا

رسم است قبل از آمدن کسی، خانه تکانی می کنند. ماه رمضان می آید تا ما را در آغوش گرفته و صیام را بر همگان جاری سازد تا بفهمیم نه از غذا و نوشیدنی و گناه بلکه از دنیا امساک کرده و نه با جرعه ای آب و خرما که با آخرت افطار کنیم و خوشا مزد بندگانی که خدا نه روز عید فطر که پیش از آن نصیبشان می کند(آنها کسانی اند که شب قدر را قدر خواهند دانست).

التماس دعا

 1 نظر

دلتنگی

09 مرداد 1390 توسط آسمان

برایتان دعا می کنم یا أبانا…..

دعا می کنم که هیچ گاه چشم های زیبایتان را در انحصار قطره های اشک برایم نبینم و شما برایم دعا کنید ابر چشم هایم همیشه برایتان ببارد….

و برایتان دعا می کنم که گل های وجود نازنینتان هیچ گاه پژمرده نشوند و برای شاپرک های باغچه خانه تان دعا می کنم که بال هایشان هرگز محتاج مرهم نباشند، من برای خورشید آسمان زندگی تان دعا می کنم که هیچ گاه غروب نکند…..

وبدانید در آسمان زندگیم شما تنها خورشیدید پس برایم دعا کنید که آسمان زندگیم هیچ گاه بدون شما غروب نکند….

            

 نظر دهید »

پروازبا شهدا

09 مرداد 1390 توسط آسمان

تقدیم به پرندگانی که هر روز حس پرواز یکی از آن ها دلمان را می آزارد…..

مثل یک پرنده بود، رها و آزاد.

گفتم: وقتی آن بالایی، صدای ما را هم به گوش خدا برسان

گفت: پرنده خیلی وقت است که نمی پرد

گفتم: امکان ندارد، پرواز ،طبیعت پرنده است

گفت: اما اگر پرنده زخمی باشد…..                      

گفتم: زخمش قابل التیام است                     

گفت: اگر عمیق باشد….

گفتم:…..

گفت: اما….اما برای یک پرنده سخت ترین و غیر قابل تحمل ترین لحظه، لحظه ای است

که نگاهش به آسمان بیفتد و ببیند دوستانش دارند تا اوج پرواز می کنند

آن موقع است که پرنده آرزوی مرگ می کند. 

گفتم: پرواز، طبیعت پرنده است.

بیایید در این ماه صیام پرواز کردن را تمرین کنیم تا بلاخره ما نیز به قافله شهدا برسیم

                  

 

 1 نظر

ماه خدا

09 مرداد 1390 توسط آسمان

کوله بارت بربند!

شاید این چند سحر فرصت آخر باشد که به مقصد برسیم!

بشناسیم خدا و بفهمیم که یک عمر چه غافل بودیم!

می شود آسان رفت، می شود کاری کرد که رضا باشد او!

 

                  

 

از عرش صدای ربنا می آید

             آوای خوش خدا خدا می آید

                         فریاد که درهای بهشت باز کنید

                                             مهمان خدا سوی خدا می آید

 

 1 نظر

جامعیت اسلام

06 مرداد 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

اعتقاد به توحید، احسان به والدین و ایتام و مساکین، همراه با دستور پرداخت زکات و برخورد نیکو با مردم وبه پا داشتن نماز، نشانه ی جامعیت اسلام است.

تفسیر نور، محسن قرائتی

 نظر دهید »

در قرآن خبرهایی است که ما خبر نداریم!!

28 تیر 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

از اینکه حضرت موسی علیه السلام از خدا یاوری خواست تا به او در کارهایش کمک کند چه درسی بگبریم؟

این چطور است: مهره های کنار رهبری خیلی مهم هستند.

وزیری از خانواده خودش خواست، پس رهبری پشتوانه محکم می خواهد تا فرهنگ ذکر و تسبیح را در جامعه زیاد کند!!

“لقد آتینا موسی الکتاب و ……": خدا برای انجام مأموریت فرهنگی، کتاب و هارون را به او می دهد.

 1 نظر

معرفی کتاب

27 تیر 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

کتاب بصیرت و انتظار فرج، اثر استاد اصغر طاهرزاده را با خصوصیات زیر مطالعه بفرمایید:

1ـ انتظار ظهور حاکميت عالي‌ترين شخصيت هستي، نشانه‌ي بلوغ بشريت است. بايد تلاش کرد تا اين انتظار زنده و با طراوت بماند و اين کتاب در صدد تحقق چنين هدفي است، به‌خصوص که ائمه‌ي معصومين(ع)تأکيد کرده‌اند «أَ لَيْسَ انْتِظَارُ الْفَرَجِ مِنَ الْفَرَج‏» آیا انتظار فرج به خودي خود از فرج محسوب نمي‌شود و برکات فرج را به همراه ندارد؟
2ـ نويسنده سعي کرده ذهن‌ها را متوجه اين نکته‌ي مهم کند که لازمه‌ي انتظار حقيقي، معرفتي خاص است و اگر با معرفتي صحيح همراه شود، برکات فوق‌العاده‌اي‌ به همراه دارد و مانع مي‌گردد تا انسان‌ها گرفتار اکنون زدگي شوند و سرنوشت خود را به دوران حاکميت ظلمات آخرالزمان بسپارند.
3ـ ما بيش از آن‌که به آگاهي از «حوادث ظهور» نيازمند باشيم به معرفت نسبت به «قواعد ظهور» محتاجيم تا معلوم شود انتظارِ فرج شرايط تحقق ظهور است. کتاب تلاش کرده در راستاي توجه به «قواعد ظهور» موضوعِ انتظار فرج را بررسي و تحليل نمايد.
4ـ نکته‌ي مهم ديگري که در کتاب به آن پرداخته‌شده، معرفت نسبت به ظلمات آخرالزمان است زيرا نويسنده معتقد است بايد روشن شود چه نوع ظلماتي است که مانع ظهور حضرت صاحب الامر(عج) شده و از آن مهم‌تر با چه نوع روح و روحيه‌اي مي‌توان از آن ظلمات عبور کرد، زيرا ممکن است انسان‌ها منتظر چيزي باشند که آن از جنس ظلمات آخرالزمان است و يک نوع رجوع به دجّال حيله‌گر است.
5ـ در کتاب، روشن مي‌شود علت تحقق انقلاب اسلامي،‌ فرهنگ انتظار بود و در زير سايه‌ي آن فرهنگ، ملّت ايران توانست قدمي جهت نزديک‌شدن به هدف نهايي بردارد و سرنوشت تاريخي خود را بهبود بخشد و به همان اندازه از استعداد‌هاي معنويِ عالم بهره‌مند شود. پيروزي انقلاب اسلامي در زمانه‌اي که بسياري پذيرفته ‌بودند دوره‌ي حاکميت دين گذشته‌است، نشان داد عقيده به انتظارِ فرج يک عقيده‌ي واقع بينانه و منطقي است.

 1 نظر

ارتباط درونی

26 تیر 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

عامل بی مایگی و پوچی حیات بشر، این است که از ارتباط درونی خود با عالم غیب که سراسر معنا و کمال است، غافل است!!

از کتاب:قرزندم این چنین باید بود/ج2/اصغر طاهرزاده

 2 نظر

دعای فرج

25 تیر 1390 توسط آسمان

با نام خدا

دعای فرج را رأس ساعت 11 امشب فراموش نکنید.

 2 نظر

ظهور حق

24 تیر 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

آيا شما دوست نداريد كه حق ظاهر شود و عدالت در شهرها برقرار گردد و حالِ همه‌ي بندگان خدا نيکو شود و كلمه‌ي الهي جمع گردد و ميان دل‌هاى پريشان الفت پديد آيد و خدا در سراسر زمين معصيت نشود و حدود الهى بر خلقش اقامه و حق به صاحبش برگردد تا هيچ حقى از ترس هيچ خلقى زير پرده نماند؟


 نظر دهید »

شب نیمه شعبان

24 تیر 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

            

آیت الله وحید خراسانی:

در شب نیمه شعبان این اعمال را انجام بدهید:

1.قرائت سوره یس و هدیه آن به امام عصر

2.فرائت زیارت آل یس

3.دعای فرج رأس ساعت 11 شب.

 1 نظر

تولدامام زمان

23 تیر 1390 توسط آسمان

بسم الله الرحمن الرحیم

تولد امام انس و جن،

                    صاحب عصر و زمان،

                                           شریک قرآن،

                                                  حجة ابن الحسن بر همگان مبارک

                                 

 1 نظر

آسمان aseman

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • تولد

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

دفترحفظ ونشرآثار امام خامنه ای

شهیدسیدمرتضی آوینی

سایت سبکبالان

سایت قافله شهدا

هیأت مجازی شهدای گمنام

کتابخانه اینترنتی جامعه الزهرای قم

مؤسسه تحقیقاتی اسراء

پایگاه اطلاع رسانی دفترمقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی حدیث شیعه

خبرگزاری قرآنی ایران

مؤسسه تحقیقات و نشرمعارف اهل البیت علیهم السلام

سمت خدا

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس